Pentru cineva tânăr, 5 ani înseamnă multă experiență.

De la schiță până la rezultat, trecem o idee prin toate etapele unui proces complex. Munca noastră se termină doar atunci când oamenii pleacă mulțumiți acasă. Din afară se vede doar un eveniment reușit, însă în spate e o întreagă arhitectură.

Un eveniment este oportunitatea unui business de a le transmite oamenilor valorile sale. Poate fi vorba de un simpozion, o lansare de produs, de un act caritabil sau de un eveniment cu implicare ecologică. Avem un client, avem un mesaj și un public țintă.

Misiunea noastră este să transformăm schițele din creion în realitate.

2.1/ Motivație

Misiunea noastră este să transformăm schițele din creion în realitate.

 

Mic sau mare, evenimentul tău este la fel de important pentru noi. Și se concretizează în experiențe unice atunci când este construit cu pasiune, de la schiță, la plan.

Tu vii cu o idee, iar noi o transformăm în brief. Implementăm soluții care rezolvă problemele clienților noștri, aducând în aceeași ecuație furnizori și locații cu bugetul, dorințele și nevoile clienților noștri.

Producem evenimente de la A-Z

 Ascultăm, citim și înțelegem nevoile tale

Dacă ai un eveniment de planificat și nu știi de unde să te apuci, intervenim noi. Privește-ne ca pe singurul partener de care ai nevoie. Tot ce trebuie să faci este să ne dai brief-ul, iar de restul ne ocupăm noi. Îți găsim furnizori, negociem, îți propunem soluții, locații și altele consultând bugetul. Batem palma și contractăm serviciile, iar apoi… ne vedem la eveniment!

Nu mai e nevoie să explici de fiecare dată când contactezi un provider ce e de făcut. Event Architects-ii tăi sunt la curent cu tot ce e nou în oraș, așa încât să-ți propunem cele mai creative variante.

2.2/ One-stop partners

Nu suntem arhitecți 

 

Înțelegem că lumea evoluează, de aceea ne place să gândim cu un pas înainte, și să venim cu cele mai simple soluții. Învățăm din mers, iar asta ne face foarte versatili și potriviți așteptărilor și proiectelor tale.

nora

Nora Olteanu

andrei

Andrei Stanus

tibi

Tiberiu Turak