Ziua Îndrăgostiților vine peste noi cu pași repezi și nu știm cum să ne surprindem partenerul. Agitația din oraș începe să se facă simțită, inimioarele apărând la toate colțurile. Dar ce se întâmplă cu cei care vor să aibă parte de o experiență unică?

Așa că ne-am adunat întreaga echipă în birou și am început să ne facem auzite ideile. Să fie o excursie? Dar dacă programul nu le permite? Să fie o cină? Important era să fie ceva unic. Timișoara este Orașul Premierelor, enumerându-le, am ajuns la traseul primului tramvai electric din România. Hmm suna bine, dar o simplă plimbare nu aducea nimic diferit. Am mers mai departe și amintind de Milano și de posibilitatea servirii cinei în tramvai, ne-am întrebat cum ar fi dacă?

Am sunat la regia de transport, prima confirmare venită, avem singurul tramvai restaurant din România. Perfect! Dar nu e sufficient, sigur că l-am inspectat și am creionat decorul. Fiecare masă trebuie să fie numerotată, să fie îmbrăcată în roșu, iar pentru doamne să existe un support pentru a lăsa floarea primită la intrare. Pentru ca atmosfera să fie una romantică, am apelat la un duo de pian și vioară, călătorii străbătând astfel Mica Vienă pe notele lui Hydn, Vivaldi sau Chopin.

Numărând deja 3 ediții, Cina în tramvai este o inițiativă menită să împletească iubirea și istoria pe traseul primului tramvai electric din România.

Alte proiecte